T-shirt Washington Wizards NBA

T-shirt Washington Wizards NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Laat je passie voor Washington Wizards zien met het New Era NBA T-shirt - de ultieme keuze voor fans van NBA!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Washington Wizards NBA

Het Washington Wizards NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van basketbal en het Washington Wizards team. Dit T-shirt heeft de iconische kleuren van het team, met het officiële Wizards logo geborduurd op de voorkant. Het is gemaakt van zacht, lichtgewicht katoen en biedt de hele dag optimaal comfort.

Het stijlvolle, moderne ontwerp van dit T-shirt maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of je nu naar een wedstrijd op Wizards gaat of het T-shirt voor dagelijks gebruik draagt. Door de ronde hals en korte mouwen is het gemakkelijk te dragen en te combineren met elke broek of short.

Als officieel product van NBA is dit T-shirt ook een geweldige manier om je steun te betuigen aan je favoriete team. Of je nu al lang fan bent of net Washington Wizards ontdekt, dit T-shirt is een must-have om je sportkledingcollectie compleet te maken.

Gemaakt door het beroemde merk New Era, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en samenwerkingen met de grootste teams op NBA, zal dit T-shirt je niet teleurstellen. Met zijn slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking is het zowel comfortabel als stijlvol, voor een sportieve en trendy look.

Mis de kans niet om dit Washington Wizards NBA T-shirt aan je garderobe toe te voegen. Voor jezelf of als cadeau voor een vriend of familielid, het is zeker een keuze die alle basketbal- en Washington Wizards fans zal aanspreken. Wacht dus niet langer en bestel dit must-have T-shirt nu om je steun te betuigen aan je favoriete team!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505468
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Washington Wizards