T-shirt New Orleans Pelicans NBA

T-shirt New Orleans Pelicans NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 23,78

-21%
Laat je passie voor New Orleans Pelicans zien met dit t-shirt van topkwaliteit New Era. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 23,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt New Orleans Pelicans NBA

Het New Orleans Pelicans NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van dit legendarische basketbalteam. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel comfortabel als slijtvast, perfect voor die wilde wedstrijden of gewoon om je liefde voor het team te tonen.

Het T-shirtontwerp met is voorzien van de iconische New Orleans Pelicans kleuren, met het officiële teamlogo groot gedrukt op de voorkant. Of je nu een fervente supporter bent of een liefhebber van sportmode, dit t-shirt is een must-have in je garderobe.

Naast stijlvol is dit T-shirt ook erg praktisch. De klassieke snit past zich aan alle lichaamsvormen aan en de lichtgewicht stof betekent dat je het de hele dag kunt dragen zonder een benauwd gevoel te krijgen. Met dit T-shirt kun je je passie voor New Orleans Pelicans overal laten zien.

Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of het elke dag draagt, dit T-shirt is de perfecte keuze voor elke New Orleans Pelicans fan. Wacht dus niet langer en voeg dit T-shirt nu toe aan je sportkledingcollectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505467
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New Orleans Pelicans