T-shirt Minnesota Timberwolves NBA

T-shirt Minnesota Timberwolves NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Laat zien dat je Minnesota Timberwolves steunt met dit NBA T-shirt van New Era, een must-have voor elke fan van het team.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Minnesota Timberwolves NBA

Het Minnesota Timberwolves NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van het Minnesota Timberwolves basketbalteam. Op dit T-shirt staat trots het teamlogo op de voorkant, waarmee je je steun en passie voor dit NBA team benadrukt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt niet alleen comfortabel om te dragen, het is ook duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Of je het nu draagt om een wedstrijd op tv te kijken of om te trainen op het veld, dit T-shirt houdt je comfortabel en stijlvol.

Het klassieke T-shirtontwerp is perfect voor alle gelegenheden. Je kunt het dragen naar een basketbalwedstrijd of voor een casual dagje in de stad. De tijdloze stijl maakt het een must-have voor fans van alle leeftijden.

Als Minnesota Timberwolves fan is het belangrijk om je steun aan het team te tonen en hoe kun je dat beter doen dan met dit officiële New Era T-shirt. Je ziet er niet alleen stijlvol uit, maar je laat ook zien dat je er trots op bent fan te zijn van Timberwolves.

Dus voeg dit Minnesota Timberwolves NBA T-shirt toe aan je sportkledingcollectie. Het is de perfecte keuze voor elke basketbalfan die zijn steun wil betuigen aan zijn favoriete team. Go Timberwolves!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505465
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Minnesota Timberwolves