T-shirt Utah Jazz NBA

T-shirt Utah Jazz NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Bekijk het New Era T-shirt in de kleuren van Utah Jazz NBA om je steun te betuigen aan het team op het veld!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Utah Jazz NBA

Het Utah Jazz NBA t-shirt van New Era is een must-have voor elke fan van het basketbalteam -ball Utah Jazz. Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als stijlvol.

Met zijn zwart-witte ontwerp is dit t-shirt met voorzien van de iconische kleuren van het team Utah Jazz. Het officiële teamlogo staat groot op de voorkant, zodat iedereen trots zijn steun kan betuigen aan zijn favoriete team.

Of je nu live naar een wedstrijd kijkt of traint op het veld, dit shirt is ideaal voor alle gelegenheden. De lichtgewicht, ademende stof biedt optimaal comfort, terwijl de klassieke snit zich aanpast aan alle lichaamsvormen.

Als die-hard fan van het team Utah Jazz is dit shirt een must-have in je garderobe. Het is ook het perfecte cadeau voor elke basketbalfan -ball en het Utah Jazz team.

Wacht dus niet langer en voeg dit Utah Jazz NBA t-shirt van New Era toe aan je sportkledingcollectie. Laat zien dat je het team steunt en bereid je voor op onvergetelijke momenten tijdens de volgende wedstrijden van het team. Ga voor Utah Jazz!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505463
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Utah Jazz