T-shirt Denver Nuggets NBA

T-shirt Denver Nuggets NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

-20%
Toon je steun voor Denver Nuggets in stijl met dit officiële NBA t-shirt van New Era. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Denver Nuggets NBA

Het Denver Nuggets NBA T-shirt van New Era is de perfecte keuze voor elke Denver Nuggets fan. Met dit T-shirt kun je je steun betuigen aan je favoriete team op NBA en er tegelijkertijd modieus uitzien.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal draagcomfort. Het Denver Nuggets logo staat op de voorkant van het T-shirt en benadrukt je trots op je team. Daarnaast is de nom van het team op de mouw gedrukt, voor een extra vleugje authenticiteit.

Of je nu een wedstrijd bijwoont of gewoon lekker thuis zit, dit T-shirt zal je perfecte nieuwe metgezel zijn. De casual, moderne stijl maakt het ook een perfecte keuze om elke dag te dragen.

Als Denver Nuggets fan verdien je het om een officieel kwaliteitsproduct te dragen. Met dit T-shirt van New Era weet je zeker dat je een officieel gelicentieerd product van NBA draagt.

Dus wacht niet langer, voeg dit Denver Nuggets NBA T-shirt van New Era nu toe aan je collectie en laat iedereen je liefde voor je favoriete team zien. Het is een must-have voor elke echte Denver Nuggets fan!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505462
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Denver Nuggets