T-shirt Boston Celtics NBA

T-shirt Boston Celtics NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 22,66

-25%
Laat je steun zien aan Boston's favoriete basketbalteamball met het NBA New Era T-shirt in de Celtics kleuren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Boston Celtics NBA

Het Boston Celtics NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van het legendarische basketbalteam van Boston. Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als stijlvol. Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is het perfect voor elke gelegenheid, of je nu een wedstrijd op tv kijkt of uitgaat met vrienden.

Het iconische Boston Celtics logo staat trots op de voorkant van het T-shirt en laat zien dat je het team onvoorwaardelijk steunt. De felle, levendige kleuren maken dit T-shirt gemakkelijk te combineren met elke outfit, of je nu op het veld staat of op straat bent.

Als product van het merk New Era staat dit T-shirt synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is ontworpen om lang mee te gaan en de tand des tijds te doorstaan, waardoor het een verstandige investering is voor elke Boston Celtics fan. Of je nu een verzamelaar van merchandise bent of gewoon een gepassioneerde fan, dit T-shirt is een must-have toevoeging aan je garderobe.

Draag je liefde voor het team uit Boston met trots uit met het Boston Celtics NBA T-shirt van New Era. Bestel het nu en laat iedereen zien dat je een echte Celtics fan bent. Dit T-shirt is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde, dus wacht niet langer en koop het jouwe vandaag nog!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505459
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Boston Celtics