T-shirt Portland Trail Blazers NBA

T-shirt Portland Trail Blazers NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 23,03

-24%
Bekijk het New Era T-shirt in de kleuren van Portland Trail Blazers, het team waar je niet omheen kunt op NBA. Maak je klaar voor de wedstrijd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 23,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Portland Trail Blazers NBA

Dit Portland Trail Blazers NBA t-shirt van New Era is een must-have voor alle fans van Portland'sball basketbalteam. Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Met het Trail Blazers logo op de voorkant is dit t-shirt de perfecte manier om je steun te betuigen aan je favoriete team.

Of je nu al lang fan bent of het team net ontdekt, dit t-shirt is een geweldige aanvulling op je sportgarderobe. Je kunt het dragen naar wedstrijden, trainingen of gewoon om je dagelijkse passie voor de Trail Blazers te tonen.

Het klassieke ontwerp van het T-shirt wordt aangevuld door het officiële NBA logo, waardoor het de perfecte keuze is voor alle basketbalfansball. Bovendien is het T-shirt verkrijgbaar in verschillende maten voor alle fans van het team.

Als je uitkijkt naar de komende wedstrijden van Trail Blazers, zorg er dan voor dat je er klaar voor bent met dit t-shirt van hoge kwaliteit New Era. Voeg het vandaag nog toe aan je sportkledingcollectie en laat iedereen zien dat je een echte Portland Trail Blazers fan bent. Go Blazers!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505457
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Portland Trail Blazers