Hoodie Portland Trail Blazers NBA

Hoodie Portland Trail Blazers NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

-31%
Toon je steun voor Portland Trail Blazers in stijl met de NBA hoodie van New Era.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Portland Trail Blazers NBA

De Portland Trail Blazers NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het Trail Blazers de Portland basketbalteam. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een onberispelijk oog voor detail, kun je met dit sweatshirt je steun betuigen aan je favoriete team en tegelijkertijd comfortabel en stijlvol blijven.

Het Trail Blazers-logo staat trots op de voorkant van het sweatshirt, met een opdruk van hoge kwaliteit die na verloop van tijd niet vervaagt. De capuchon en kangoeroezakken geven dit sweatshirt een praktisch tintje, terwijl de geribde boorden aan de mouwen en zoom voor extra stijl zorgen.

Of je nu thuis naar een wedstrijd kijkt, traint of gewoon door de stad loopt, dit sweatshirt zal je bondgenoot bij uitstek zijn. Het is ook perfect als cadeau voor een vriend of familielid die fan is van Trail Blazers.

Deze hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten en is een veelzijdig kledingstuk dat geschikt is voor alle basketbalfans, zowel mannen, vrouwen als kinderen. Met zijn comfort, kwaliteit en stijl zal deze sweater zeker je nieuwe favoriet worden om je favoriete team te steunen.

Wacht dus niet langer, voeg de Portland Trail Blazers NBA hoody van New Era toe aan je sportkledingcollectie en laat je passie voor de Trail Blazers zien met trots!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505451
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Portland Trail Blazers
Karakteristiek gekapte