Hoodie Houston Rockets NBA

Hoodie Houston Rockets NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Steun Rockets in stijl met de New Era hoodie, een must-have voor alle NBA fans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Houston Rockets NBA

Bekijk onze gloednieuwe Houston Rockets NBA hoodie van New Era. Dit sweatshirt is een must-have voor alle Houston Rockets fans. Of je nu een fervent supporter van het team bent of gewoon een basketbalfan, met dit sweatshirt kun je je liefde voor Rockets met trots laten zien.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Het ontwerp met capuchon houdt je warm en comfortabel op de koelste dagen. Met het officiële Houston Rockets logo op de borst geborduurd, is dit sweatshirt een must-have voor alle NBA fans.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, het is ook een geweldige manier om je steun te betuigen aan het Rockets team. Of je nu naar een wedstrijd op tv kijkt of een live wedstrijd bijwoont, dit sweatshirt is je beste bondgenoot bij het aanmoedigen van je favoriete team.

Bovendien krijg je dankzij onze samenwerking met het merk New Era gegarandeerd een product van topkwaliteit. Hun toewijding aan NBA fans wordt weerspiegeld in elk detail van dit sweatshirt, van de kwaliteit van de gebruikte materialen tot de precisie van het borduurwerk.

Dus voeg deze Houston Rockets NBA hoodie vandaag nog toe aan je collectie. Of je nu al lang fan bent of het team nog niet kent, dit sweatshirt is een must-have toevoeging aan je garderobe. Toon je passie voor Houston Rockets in stijl met dit sweatshirt van New Era. Ga voor Rockets!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505448
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Houston Rockets
Karakteristiek gekapte