Hoodie New Orleans Pelicans NBA

Hoodie New Orleans Pelicans NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 51,11

-28%
Laat je passie voor New Orleans Pelicans zien met de NBA New Era hoodie. Comfortabel en stijlvol, draag de kleuren van je favoriete team.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 51,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie New Orleans Pelicans NBA

De New Orleans Pelicans NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het New Orleans basketbalteam. Met de iconische Pelicans kleuren en het logo is deze sweater de perfecte keuze om je steun te betuigen aan je favoriete team.

Deze hoodie is gemaakt van zachte, comfortabele stof en houdt je het hele seizoen warm en comfortabel op NBA. Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of de wedstrijd vanuit je luie stoel bekijkt, met dit sweatshirt laat je je Pelicans trots zien.

Bovendien maakt het strakke, moderne ontwerp van het sweatshirt het een veelzijdig kledingstuk dat je zowel voor een trainingssessie als voor een casual uitje met vrienden kunt dragen. Met zijn slanke pasvorm en hoogwaardige afwerking is dit sweatshirt zowel comfortabel als stijlvol.

Als officieel NBA product is dit sweatshirt ook een geweldige keuze voor verzamelaars. Voeg het toe aan je garderobe en wees een van de best geklede fans in New Orleans.

Vertegenwoordig met trots je favoriete basketbalteam met de New Orleans Pelicans NBA hoodie van New Era. Bestel hem nu en laat zien dat je Pelicans steunt, waar je ook bent.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505444
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New Orleans Pelicans
Karakteristiek gekapte