Hoodie Utah Jazz NBA

Hoodie Utah Jazz NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Neem de NBA stijl aan met het comfort van de New Era hoodie in de Utah Jazz kleuren. Maak je klaar voor het veld!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Utah Jazz NBA

De Utah Jazz NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het Utah Jazz basketbalteam. Dit comfortabele maar stijlvolle sweatshirt is perfect om je steun te betuigen aan je favoriete team tijdens wedstrijden of in het dagelijks leven.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm en comfortabel. De verstelbare capuchon beschermt je ook tegen de kou en wind op de koelste dagen.

Met zijn ontwerp in de iconische Utah Jazz kleuren is dit sweatshirt een echt eerbetoon aan je favoriete basketbalteam. Op de borst prijkt het Jazz-logo en op de rug staat nom van het team.

Of het nu is voor een sportief dagje uit met vrienden of voor casual alledaagse kleding, deze hoody van Utah Jazz NBA zal je beste bondgenoot zijn. De tijdloze stijl en moderne snit maken hem gemakkelijk te combineren met al je outfits.

Verwen jezelf met deze Utah Jazz NBA hoodie van New Era en sluit je aan bij de community van Utah Jazz fans. Het is het ideale cadeau voor alle basketbalfans en een must-have voor alle fans van het team. Mis de kans niet om je steun te betuigen aan je favoriete team met dit unieke sweatshirt van hoge kwaliteit. Wacht dus niet langer en voeg het vandaag nog toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505442
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Utah Jazz
Karakteristiek gekapte