Hoodie Indiana Pacers NBA

Hoodie Indiana Pacers NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

-31%
Laat trots je steun zien voor Pacers met deze hoodie New Era NBA. Perfect voor basketbalfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Indiana Pacers NBA

Ontdek de Indiana Pacers NBA hoodie van het beroemde merk New Era, een must-have voor alle basketbalfans en in het bijzonder voor fans van het Indiana Pacers team. Met zijn elegante ontwerp en superieure kwaliteit is dit sweatshirt het ideale accessoire om je passie voor je favoriete team te tonen.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als slijtvast. Hij is ontworpen om je warm en droog te houden, of je je team nu steunt vanaf de tribune of traint op het veld. De verstelbare capuchon biedt je bescherming tegen de elementen, terwijl je in de handige kangoeroezak je handen warm kunt houden of kleine spullen kunt opbergen.

Het Indiana Pacers logo staat trots op de voorkant en herinnert iedereen aan jouw onvoorwaardelijke steun voor je favoriete team. Als fan zul je ook dol zijn op de subtiele details zoals de strepen op de mouwen en het contrasterende trekkoord voor een sportief en stijlvol look.

Of je nu een fervente Indiana Pacers fan bent of gewoon een basketbalfan, deze hoodie is een must-have voor je garderobe. Draag hem om je team te steunen bij wedstrijden of tijdens je trainingen, het zal je bondgenoot bij uitstek zijn om modieus te blijven en tegelijkertijd je trots voor de Pacers te tonen.

Dus wacht niet langer, koop de Indiana Pacers NBA hoodie van New Era en sluit je aan bij de gemeenschap van gepassioneerde Pacers fans. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en unieke ontwerp wordt het zeker je favoriete kledingstuk om je liefde voor basketbal en je favoriete team te tonen. Go Pacers!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505441
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Indiana Pacers
Karakteristiek gekapte