Hoodie Atlanta Hawks NBA

Hoodie Atlanta Hawks NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Laat zien dat je Atlanta Hawks steunt met de New Era NBA hoodie. Een must-have voor basketbalfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Atlanta Hawks NBA

De Atlanta Hawks NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle basketbalfans, vooral die van het Atlanta Hawks team. Dit sweatshirt is de perfecte keuze voor elke gelegenheid, of je nu een wedstrijd kijkt, uitgaat met vrienden of gewoon lekker thuis ontspant.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Hij heeft een verstelbare capuchon en een praktische kangoeroezak, perfect om je handen warm te houden of kleine spullen in op te bergen.

Het Atlanta Hawks logo, embleem van dit beroemde team, is groot afgedrukt op de voorkant van het sweatshirt, waardoor het een perfecte keuze is om je steun en liefde voor dit team te tonen. Bovendien staat het NBA logo ook in kleine letters op de mouw, wat een vleugje authenticiteit en prestige toevoegt aan dit sweatshirt.

Deze hoody is niet alleen comfortabel en stijlvol, hij is ook zeer functioneel. Dankzij het fleeceontwerp houdt hij je zelfs op de koelste dagen warm. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en behoudt zijn vorm en kleuren, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Of je nu een die-hard Atlanta Hawks fan bent of gewoon een basketbal liefhebber, deze New Era hoodie is een must-have voor je garderobe. Bestel hem nu en laat iedereen zien dat je je favoriete team steunt!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505440
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Atlanta Hawks
Karakteristiek gekapte