Hoodie Sacramento Kings NBA

Hoodie Sacramento Kings NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

-31%
Sluit je aan bij de Sacramento Kings fans met deze hoodie New Era officieel NBA. Blijf warm en trendy!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Sacramento Kings NBA

De Sacramento Kings NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle Sacramento Kings fans. Dit sweatshirt heeft een klassieke snit die optimaal comfort biedt terwijl de kleuren en het logo van het team trots worden weergegeven.

Deze hoodie is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor hij lang meegaat. Het Sacramento Kings logo is nauwkeurig geborduurd op de voorkant en voegt een vleugje stijl en authenticiteit toe.

Of je nu een wedstrijd bijwoont of vanaf de bank zit te kijken, deze hoodie houdt je warm en laat je zien dat je je favoriete team steunt. Het veelzijdige ontwerp maakt het ook een ideale keuze voor sportactiviteiten of alledaagse vrijetijdskleding.

Deze hoody is niet alleen een kwaliteitskledingstuk, maar is ook officieel gelicenseerd door NBA, waardoor de authenticiteit en naleving van de competitienormen gegarandeerd zijn. Het is een must-have voor alle Sacramento Kings fans die hun teamtrots willen laten zien.

Of je nu een verzamelaar bent van NBA merchandise of gewoon een fan van sportmode, deze Sacramento Kings NBA hoodie van New Era is een essentieel item in je garderobe. Dus voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505439
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Sacramento Kings
Karakteristiek gekapte