Hoodie Memphis Grizzlies NBA

Hoodie Memphis Grizzlies NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

-31%
Verhoog je stijl met de Memphis Grizzlies New Era hoodie. Steun je favoriete team in stijl en comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 48,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Memphis Grizzlies NBA

Ontdek de gloednieuwe Memphis Grizzlies NBA hoodie van New Era. Laat je steun en passie voor het Memphisball basketbalteam zien met dit stijlvolle en comfortabele sweatshirt. Het iconische Grizzlies logo staat groot op de voorkant, terwijl de nom van het team trots op de mouw staat. Dit sweatshirt is een must-have voor fans van NBA en liefhebbers van urban fashion.

Dit sweatshirt is gemaakt van zacht, ademend katoen en biedt optimaal comfort voor wedstrijddagen of gewoon om thuis te ontspannen. De verstelbare capuchon beschermt je tegen kou en regen, terwijl de zakken aan de voorkant je genoeg ruimte geven om je spullen op te bergen. Of je nu bij een wedstrijd bent of op stap met vrienden, deze hoody houdt je warm en sportief op look.

Het ontwerp van dit sweatshirt is geïnspireerd op de urban stijl en hiphopcultuur, waardoor het een ideale keuze is voor fans van streetwear. Of je hem nu draagt met jeans en gympen voor een casual look of met een trainingsbroek voor een sportievere look, dit sweatshirt past bij al je outfits.

Als officieel NBA product is deze Memphis Grizzlies hoodie een must-have voor alle fans van het team. Laat je trots zien op Grizzlies door dit sweatshirt te dragen bij dagelijkse activiteiten of bij wedstrijden. Het is ook het perfecte cadeau voor de basketbalfans in je leven -ball.

Mis de kans niet om deze Memphis Grizzlies NBA hoodie aan je garderobe toe te voegen. Met zijn superieure kwaliteit en opvallende ontwerp zal hij snel een vast onderdeel van je kledingcollectie worden. Dus aarzel niet, adopteer vandaag nog de stijl van Grizzlies met dit New Era sweatshirt!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505436
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Memphis Grizzlies
Karakteristiek gekapte