Hoodie Golden State Warriors NBA

Hoodie Golden State Warriors NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 51,11

-28%
Maak een spetterende indruk met de New Era Golden State Warriors NBA hoodie: een must-have voor fans van team!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 51,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Golden State Warriors NBA

Golden State Warriors NBADeze hoody van New Era is een must-have voor alle fans van het basketbalteamball Golden State Warriors . Dit sweatshirt is met zorg en aandacht voor detail gemaakt en is niet alleen comfortabel om te dragen, maar je kunt er ook je steun mee betuigen aan je favoriete team.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel stijlvol als modieus, met het Golden State Warriors logo op de voorkant en het NBA logo op de mouw. Of je nu vanaf de bank naar de wedstrijd kijkt of een wandeling door de stad maakt, met dit sweatshirt kun je je team met trots vertegenwoordigen.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, ideaal om je warm te houden tijdens de wintermaanden. Bovendien beschermt de verstelbare capuchon je onderweg tegen de kou en wind.

Of je nu al jaren fan bent van Golden State Warriors of dit opwindende team nog niet kent, deze hoodie is een must-have toevoeging aan je garderobe. Het is ook een geweldig cadeau voor elke basketbalfanball, of het nu je vriend, broer of vader is.

Mis de kans niet om je liefde voor Golden State Warriors te tonen met deze hoodie van New Era. Bestel de jouwe nu en maak deel uit van de meest stijlvolle fancommunity op NBA!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505435
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Golden State Warriors
Karakteristiek gekapte