Hoodie Denver Nuggets NBA

Hoodie Denver Nuggets NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Bekijk de Denver Nuggets NBA hoodie van New Era, perfect voor fans van het Denver team! Maak je klaar voor de wedstrijd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Denver Nuggets NBA

De Denver Nuggets NBA hoodie van New Era is een must-have voor elke fan van het Denver Nuggets basketbalteam. Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en een unieke stijl.

Met het officiële Denver Nuggets logo op de borst is dit sweatshirt een geweldige manier om je steun te betuigen aan je favoriete team. Het strakke, moderne ontwerp van het sweatshirt maakt het ook perfect voor casual gelegenheden of om naar een wedstrijd te gaan.

De Denver Nuggets NBA hoodie van New Era heeft een verstelbare capuchon en een handige kangoeroezak om je handen warm te houden of kleine spullen in op te bergen. Bovendien maakt de relaxte, comfortabele pasvorm hem de perfecte keuze voor casual, sportieve outfits.

Deze hoodie is niet alleen een geweldige manier om je passie voor Denver Nuggets te laten zien, hij is ook ontworpen om je warm te houden in de koudere maanden. Of je nu live naar een wedstrijd kijkt of je team thuis steunt, dit sweatshirt houdt je warm en comfortabel tijdens het seizoen NBA.

Deze Denver Nuggets NBA hoodie is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk lichaamstype en is het perfecte cadeau voor elke basketbalfan. Wacht dus niet langer en voeg hem vandaag nog toe aan je collectie om je trots voor de Denver Nuggets en hun reis naar de overwinning te laten zien.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505429
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Denver Nuggets
Karakteristiek gekapte