Hoodie Detroit Pistons NBA

Hoodie Detroit Pistons NBA

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Laat zien dat je het Detroit Pistons team steunt met deze hoodie New Era NBA, perfect voor basketbalfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Detroit Pistons NBA

De Detroit Pistons NBA hoodie van New Era is een must-have voor alle fans van het iconische basketbalteam Pistons uit Detroit.ball. Met zijn stijlvolle ontwerp en ultieme comfort is deze sweater perfect om je steun te betuigen aan je favoriete team en tegelijkertijd trendy te blijven.

Deze hoodie is gemaakt van zachte, warme stof en houdt je warm in de koudere maanden. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen en houdt je in stijl. Het Detroit Pistons logo staat trots op de borst, waardoor hij ideaal is voor wedstrijddagen of om gewoon door de stad te lopen.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, het is ook een kwaliteitsproduct. Het merk New Era staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, zodat je het nog vele seizoenen met trots kunt dragen.

Of je nu al heel lang fan bent van Detroit Pistons of gewoon op zoek bent naar een sweatshirt dat zowel modieus als comfortabel is, deze hoodie is echt iets voor jou. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk lichaamstype en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wacht dus niet langer en voeg deze Detroit Pistons NBA hoody van New Era nu toe aan je sportkledingcollectie. Laat zien dat je je favoriete team steunt en blijf warm en modieus. Het is een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen! Ga naar Pistons!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505428
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Detroit Pistons
Karakteristiek gekapte