Hoodie New Era

Hoodie New Era

Beginnend op: € 75,63

€ 49,70

-34%
De New Era hoodie: comfort, stijl en kwaliteit voor een trendy, sportieve look. Adopteer hem nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 49,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie New Era

De New Era hoodie is een must-have fashion item voor tous liefhebbers van het merk New Era. Met zijn relaxte pasvorm en moderne ontwerp is dit sweatshirt perfect voor elke gelegenheid.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je de hele dag comfortabel. De zachte, warme stof houdt je warm op frisse dagen, terwijl de verstelbare capuchon je beschermt tegen de elementen.

Op deze hoodie staat het iconische New Era logo op de borst, waarmee je je liefde voor het beroemde merk laat zien. Dankzij de tijdloze stijl en veelzijdige kleur is hij makkelijk te combineren met elke outfit.

Of het nu voor een casual dagje in de stad is of een avondje uit met vrienden, deze New Era hoody zal je ideale modepartner zijn. Zijn sportieve en trendy look maakt er al snel een onmisbare garderobe van.

Gemaakt met oog voor detail en speciale aandacht voor afwerking, staat deze hoody garant voor onberispelijke kwaliteit. Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de New Era hoodie, een must-have voor tous fans van het merk. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze hoodie van New Era voor een casual en trendy look!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60502671
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene