Hooded sweatshirt met rits New York Yankees Essential

Hooded sweatshirt met rits New York Yankees Essential

Beginnend op: € 75,63

€ 56,72

-25%
Laat je steun zien voor Yankees met deze Essential zip hoodie van New Era. Comfortabel en modieus voor gepassioneerde fans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits New York Yankees Essential

De New York Yankees Essential zip-up hoodie van New Era is een must-have voor alle honkbalfans, vooral New York Yankees. Dit sweatshirt combineert stijl en comfort, zodat je je steun kunt betuigen aan je favoriete team en toch trendy blijft.

Deze zip-up hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. Het heeft een verstelbare capuchon om je te beschermen tegen de elementen en een praktische ritssluiting voor gebruiksgemak. In de zakken aan de voorkant kun je je handen warm houden of kleine spullen opbergen.

Het New York Yankees logo staat trots op de voorkant van dit sweatshirt, waardoor het een ideale keuze is voor wedstrijddagen of gewoon om een vleugje sportieve stijl toe te voegen aan je dagelijkse outfit. Of je nu bij een wedstrijd bent of gewoon door de stad loopt, met dit sweatshirt kun je je liefde voor Yankees in stijl laten zien.

Dit sweatshirt is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het robuuste ontwerp zorgt voor duurzaamheid, terwijl de comfortabele pasvorm je vrij laat bewegen. Het is perfect voor koelere dagen of buitenactiviteiten, maar kan op koudere dagen ook onder een jas gedragen worden.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle Yankees fans, zowel mannen als vrouwen. Dus voeg de New York Yankees Essential zip-up hoodie van New Era nu toe aan je garderobe. Het is de perfecte keuze om je trots op je favoriete team te laten zien terwijl je comfortabel en stijlvol blijft. Ga voor Yankees!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60332157
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees
Karakteristiek gekapte