Opvouwbare gebogen loopband Bodytone Home [Grootte 40x120 cm]

Opvouwbare gebogen loopband Bodytone Home [Grootte 40x120 cm]

€ 615,07

€ 474,81

-23%
Doe thuis een effectieve workout met de opvouwbare gebogen loopband Bodytone, de perfecte bondgenoot voor je sporttraining.

Niet op voorraad

Beschrijving

Opvouwbare gebogen loopband Bodytone Home

De gebogen opvouwbare loopband Bodytone Home is de ideale bondgenoot voor alle sportliefhebbers en fitness. Ontworpen door het beroemde merk Bodytone, is deze innovatieve loopband speciaal ontworpen voor een complete en effectieve training thuis.

Met zijn unieke gebogen vorm biedt deze loopband een natuurlijkere en comfortabelere loopervaring. Dankzij het opvouwbare ontwerp is hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor hij een perfecte keuze is voor kleine ruimtes of voor mensen die hun apparatuur regelmatig moeten verplaatsen.

Deze loopband is perfect voor alle soorten training, van een lichte jogging tot een intensieve workout. Hij heeft een intuïtieve console waarmee je je snelheid, afgelegde afstand, verbrande calorieën en nog veel meer kunt bijhouden. Bovendien heeft hij een aantal vooraf geïnstalleerde trainingsprogramma's om je te helpen je doelen te bereiken op fitness.

Deze loopband is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en slijtvast en biedt een lange levensduur en veilig gebruik. Het stijlvolle, moderne ontwerp past in elk interieur.

Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, de Bodytone Home opvouwbare gebogen loopband is een onmisbaar apparaat van fitness om je prestaties te verbeteren en je doelen te bereiken. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op het beste voor je thuistraining met Bodytone.

Extra informatie

Merk Bodytone
Fabrikant SKU 5057
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Maat 40x120 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene