Trainers Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop

Trainers Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop

Beginnend op: € 95,79

€ 71,67

-25%
Ga vooruit in stijl en comfort met Noah_2 Ripstop trainers van Le Coq Sportif. Wees trendy voor elke gelegenheid!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 71,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop

Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop trainers zijn een must-have fashion statement voor sport- en stijlliefhebbers. Met hun elegante ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze schoenen een must-have voor tous modeliefhebbers.

Deze sportschoenen zijn gemaakt door het iconische Franse merk Le Coq Sportif en zijn ontworpen om ultiem comfort en uitzonderlijke prestaties te bieden. Het slijtvaste ripstop bovenwerk zorgt voor duurzaamheid, terwijl de rubberen zool optimale grip biedt op alle ondergronden.

Het slanke, stijlvolle silhouet van deze sportschoenen maakt ze tot een veelzijdig accessoire dat bij elke outfit gedragen kan worden. Of het nu voor een training is, een ontspannen dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, de Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop trainers zullen je beste bondgenoot zijn.

Naast hun ongelofelijke stijl zijn deze sportschoenen ook uiterst comfortabel dankzij hun gewatteerde binnenkant en EVA-schuim tussenzool. Zo geniet je de hele dag van optimale ondersteuning en demping.

Met deze sportschoenen van Le Coq Sportif kies je voor een merk dat bekend staat om zijn expertise en toewijding aan kwaliteit en tijdloze stijl. Voeg dus vandaag nog Le Coq Sportif Noah_2 Ripstop sneakers toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410785
Kleur optisch wit/jurkblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel