Hometrainer DKN Technology EMB-600 [Grootte 58x120x153 cm]

Hometrainer DKN Technology EMB-600 [Grootte 58x120x153 cm]

€ 1.507,46

€ 1.146,69

-24%
Je training wordt revolutionair door de DKN Technology EMB-600 fiets met zijn tweetraps EMS-weerstandstechnologie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hometrainer DKN Technology EMB-600

De 2-traps EMS-training zorgt voor een soepele overgang tussen weerstandsniveaus. De oversized, gevoerde pedalen, gecombineerd met een helling van 2 graden naar binnen, zorgen voor een uiterst comfortabele training.

Het hart vanEMB-600 is het EMS-systeem. De belasting kan in minder dan 5 seconden de maximale weerstand bereiken, waardoor deze fiets de perfecte intervaltrainer met hoge intensiteit is.

In combinatie met een traagheidsset van 16 kg levert deze machine een totaal vermogen van 500 watt. Je kunt serieuze krachttraining en hoge intensiteit intervaltraining sessies doen, terwijl je geniet van een zeer stille, soepele trapbeweging.

Deze fiets heeft een eenvoudig in hoogte verstelbaar zadel en extra brede bekleding om het fietsen nog comfortabeler te maken.

Het verlengde stuur met Multi-Grip biedt een zeer comfortabele grip en verschillende handposities voor een gerichte training van de core en het bovenlichaam. Deze positie maakt het mogelijk om hogesnelheidsraces staand te rijden enendurance om zittend te fietsen zonder het stuur van positie te hoeven veranderen lui-même.

De computer en het display bieden een ruime keuze aan gevarieerde trainingsprogramma's. Er zijn tweeëndertig digitaal geregelde weerstandsniveaus beschikbaar en het assortiment is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers. Het maximale gebruikersgewicht is 180 kg.

Op de LCD console kunnen maximaal 4 gebruikers hun individuele profiel definiëren door hun leeftijd, geslacht, gewicht en lengte in te voeren. Deze gegevens worden vervolgens door de computer gebruikt om de verstrekte informatie te kalibreren, zoals tijd, afstand, aantal slagen per minuut tours, geschatte calorieën en geleverde inspanning (gemeten in watt).

De console heeft 12 vooraf ingestelde programma's, draadloze Bluetooth hartslagmeting (met optionele borstriem), een aanpasbaar gebruikersprogramma en een constant watt programma. Een koelventilator met twee snelheden wordt ook standaard meegeleverd.

Compatible met Kinomap voor een realistischere trainingservaring. De samenwerking met Kinomap geeft je toegang tot een aantal van de populairste routes en tot een community van fitnessminded gebruikers over de hele wereld.

In één oogopslag:
Gebouwd om lang mee te gaan en uitzonderlijke prestaties te leveren. Solide als een rots. Een echte trainingsboost.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20487
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 58x120x153 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1