Pneumatische roeimachine DKN Technology R-400 [Grootte 238x88x47 cm]

Pneumatische roeimachine DKN Technology R-400 [Grootte 238x88x47 cm]

€ 1.003,29

€ 783,69

-22%
Verbeter je conditie met de pneumatische roeier DKN Technology R-400, de beste keuze voor een natuurlijke, effectieve training thuis.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Pneumatische roeimachine DKN Technology R-400

De beste roeimachine voor thuis: Een duurzame en natuurlijke manier van trainen

De R-400 roeimachine is de beste thuisroeimachine voor diegenen die het bovenlichaam, de armen, benen en buikspieren willen trainen, zonder negatieve impact op gewrichten of spieren. De machine is ontworpen voor een natuurlijke roeibeweging en om dit te bereiken is er een dubbel weerstandssysteem toegepast door een luchtventilator en magnetische weerstand te combineren, gekoppeld aan een 11 kg vliegwiel. Dit garandeert een soepele en vloeiende roeibeweging, waardoor een goede houding mogelijk is.

Enkele voordelen:

  • Natuurlijke, vloeiende trainingsbeweging
  • Dubbel weerstandssysteem met ventilator en magnetische weerstand
  • Zwaar gelast stalen frame
  • Lagers SKF en V-snaar Hutchinson voor meer kracht
  • Talrijke trainingsinstellingen, inclusief voorgeprogrammeerde cursussen
  • Bluetooth Smart-verbinding
  • Geschikt voor zelfs de grootste roeiers
  • Voldoet aan ISO/EN-20957 normen

Stijlvol en robuust, R-400 zet een nieuwe standaard voor roeimachines voor thuistraining.

Het dikke, gelaste stalen frame biedt eensolide, stabiel platform. Zelfs de grootste roeiers kunnen er gebruik van maken, dankzij de lange dubbele zittingrail die voldoet aan commerciële kwaliteitsnormen. De R-400 is niet alleen extreem duurzaam maar ook erg stil, dankzij de SKF lagers en de Hutchinson V-snaar die het aandrijfsysteem regelt.

Een uitzonderlijke reeks aandrijfparameters

De console biedt een uitzonderlijke reeks aandrijfparameters. Het display met blauwe achtergrondverlichting, gemonteerd op een verstelbare standaard, kan zo worden geplaatst dat de gebruiker voortdurend de voortgang van zijn training kan volgen. Met de console kan de gebruiker schakelen tussen het aantal pedaalslagen/afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën, en vice versa bij de volgende pedaalslag, zonder de training te onderbreken.

De R-400 heeft standaard handmatige instellingen die kunnen worden aangepast tot 16 weerstandsniveaus. Daarnaast heeft het 12 voorgeprogrammeerde trainingen, waarvan zes intervallen, persoonlijke gebruikersprofielen en een hartslaggestuurde training. De console beschikt ook over een zeer motiverend hardloopparcours en een 500 m/split parcours. De Bluetooth Smart verbinding wordt zowel gebruikt voor draadloze hartslagmeting (met een optionele borstband) als voor verbinding met de Kinomap app.

Gemakkelijk op te bergen en compact De roeimachine R-400

is het perfecte compromis voor mensen met beperkte ruimte. Na gebruik kan hij verticaal worden opgevouwen en heel gemakkelijk worden opgeborgen.

Concluderend is de R-400 roeimachine een fantastisch duurzaam apparaat dat slechts minimum aan onderhoud nodig heeft. Het is de standaard roeimachine voor thuisgebruik en biedt een natuurlijke en veilige manier van trainen, met een dubbel weerstandssysteem voor een soepele, schokvrije roeibeweging. De R-400 is een uitstekende investering voor wie zijn conditie wil verbeteren.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Bekijk dan onze beste R-320 roeimachine voor thuisgebruik.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20200
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 238x88x47 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1