Balansplank + kurkrollen RollerBone [Grootte 64x33x10 cm]

Balansplank + kurkrollen RollerBone [Grootte 64x33x10 cm]

€ 90,70

€ 76,54

-16%
Verbeter je balans en versterk je spieren met het Balance board + kurkrollen RollerBone - een must-have voor alle boardsportliefhebbers!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Balansplank + kurkrollen RollerBone

- De nieuwe RollerBone is een trendy, leuk fitnesstoestel dat een must-have is voor alle fans van boardsporten! Binnen en buiten.

- Het perfecte trainingstoestel voor boardsporters en sporters van alle leeftijden - plaats het board op de rol en gaan!

- Kurkrol van hoge kwaliteit voor een langzamere respons en betere tractie op bijna elke ondergrond.

- Makkelijk op te bergen en nog makkelijker mee te nemen.

- Het perfecte trainingshulpmiddel om je balans te verbeteren en je spieren te versterken.

- Kurkrol: een 100% duurzaam product

"Qualtiy Label - Beweging & Innovatie van het Instituut voor Bewegingsonderwijs en Onderzoek".

Afmetingen plank ca. B 64 cm x L 33 cm x H 10 cm
Materiaal: Gemengd esdoornhout
Afmetingen: Rol ca. 45 cm/diameter van de tolerantie ca. 10 cm
Materiaal: Kurk
Max. draagvermogen: 90kg. Draagvermogen: 90kg
Gewicht: 3,68kg

Leveringsomvang:
RollerBone : Geschuurd startpaneel
RollerBone : Kurkrol

Gedetailleerde informatie:

RollerBone wordt geleverd met zijn gloednieuwe set kurkstarter RollerBone, bestaande uit een startplank RollerBone met afmetingen L 64 cm en B 33 cm en een dikte van 1 cm, de kurkrol RollerBone heeft een afmeting van L 45cm en B 10cm. De set kurkstarter RollerBone is het ideale trainingshulpmiddel voor kinderen, beginners en herstarters van alle leeftijden als het gaat om het verbeteren van hun fitnessniveau. De RollerBone kurkrol is niet alleen gemaakt van een duurzaam natuurproduct zoals de startplank, maar de RollerBone kurkrol heeft het voordeel dat hij langzamer reageert en de nodige grip biedt op bijna elk vloeroppervlak. Het is dus perfect voor kinderen vanaf 4 jaar om hun evenwicht op een leuke manier te ontdekken en voor volwassenen om hun dagelijkse trainingsroutine nog individueler te maken.

Cross-training - veel sporters, atleten, wakeboarders en waterskiërs zijn bekend met de aanvullende trainingsmethoden van balanstraining. De balanstrainer is een van de beste crosstrainingsproducten op de markt.

De RollerBone is een geweldig trainingsmiddel waarbij ultiem plezier, behendigheid, coördinatie en balans met elkaar verbonden zijn. Hij is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Ideaal voor alle sporters als aanvullend trainingshulpmiddel, waarbij beweeglijkheid en coördinatie vereist zijn. Het is perfect voor surfers, kiteboarders, wakeboarders, skaters, snowboarders, skiërs, skaters, klimmers en nog veel meerautres. Trainen op RollerBone is nooit saai.

De meer gevorderden onder jullie kunnen ollies, spins, shuvits, grabs, air drops ... en nog veel meer doenautres.

Talrijke studies hebben aangetoond dat herhaalde oefeningen je lichaam in vorm houden en een preventief effect hebben op spierblessures, en ook je zintuigen scherpen.

Tags voor dit artikel:
Balance Board, Balanceboard, Balancebrett, Balance Brett, Balanstrainer

Extra informatie

Merk RollerBone
Fabrikant SKU 1824021
Kleur bruin/zwart
Kleur Bruin
Maat 64x33x10 cm - Standaard Franse maten